Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: sportnibaloni
Категория: Спорт
Прочетен: 37997
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
11.02.2011 02:04 - Спортни съоръжения и балони за тенис кортове и футболни игрища и терени.
Автор: sportnibaloni Категория: Спорт   
Прочетен: 6967 Коментари: 0 Гласове:
0



За Спортни балони
За Спортни балони image

Производство, продажба, отдаване под наем, монтаж и сервиз на спортни балони(надуваеми) за покриване на спортни терени, настилки, зали и съоражения, аксесоари. Производство и монтаж на ел. табла, ел. инсталации, окабеляване, контрол и инструкции.
 

http://sportni-baloni.com

office@sportni-baloni.com

 

Компанията «ESA Interplan» е специализирана в производство и монтаж на модерни сглобяеми балони и куполи, захранвани с въздух,  балона е подсилен в горната част с мрежа от стоманени въжета. Компанията има повече от 30 години опит в областта, и с право заема водеща позиция сред производителите на надуваеми балонии  структури в света.

Високо квалифицирани специалисти и инженери, които говорят по няколко езика, са специализирани изключително в областта на инсталацията на надуваеми структури и балони, и са насочени към предоставяне на услуги директно на клиентите. Всички материали и компоненти, които се произвеждат и сглобяват, са закупени от водещи европейски доставчици. Благодарение на дългогодинишният ни опит и собствено ноу-хау, а също и поради благоприятното разположение на производствената площадка на фирмата ни, не на последно място, разумна финансова политика при разпределението на разходите за производство, ние бяхме в състояние да постигнем конкурентни и в същото време достъпни цени за нашите продукти.

Производство, продажба, монтаж и сервиз на спортни балони(надуваеми) за покриване на спортни терени, настилки, зали и съоражения, аксесоари. Производство и монтаж на ел. табла, ел. инсталации, окабеляване, контрол и инструкции.
 

http://sportni-baloni.com

office@sportni-baloni.com

 

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!